Talvikunnossapito

Åminne Miljöön talvikunnossapito on hoidettu yhteisellä sopimuksella Oy Nordcenter Ab:n ja kiinteistöosakeyhtiö Åminne Hillin välillä.  Sopimuksen mukainen vuosittainen kulu jaetaan kaikkien sopimukseen osallistuvien kiinteistöjen kanssa tasan perustuen ajatukseen, että kiinteistöjen pihat ja niihin liittyvät työt ovat työtaakaltaan kutakuinkin yhtäläiset. 

Nykyinen voimassa oleva sopimus kattaa vain Hillille sijoittuvat kiinteistöt. Valleyn ja Canyonin kiinteistöt tulevat kuulumaan oman sopimuksensa piiriin.

Huomioithan, että myös rakennusaikaiset kiinteistöt tulee pitää lumesta ja jäästä puhtaana jotta talviaikainen rakentaminen olisi mahdollista.  Ne uudet Hillin kiinteistöt, jotka haluavat liittyä sopimuksen piiriin voivat olla yhteydessä Pekka Aaltoon (it.pekka@gmail.com, 0405014392).

Munkbackantie ja Munkbackankuja kuuluvat tieosuuskunnan piiriin. Kyseisten teiden lumen auraus ja hiekoitus hoidetaan Nordcenterin ja tieosuuskunnan välisellä sopimuksella. 

2021 Talvihuolto on siirtynyt Nordcenteristä Jim Matsonille. Sopimus Jimin kanssa käsittää koko Åminne Miljön alueen. Jokainen kiinteistö on tehnyt oman sopimuksensa kiinteistönsä talvihuollosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

12. Hillin takaosa

8. Lammet

Hoitoalueet

1. Valssaamotien ja Munkbackantien risteys

7. Visakoivualue